Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szabályok és feltételek

 

 
-Az első és legfontosabb pont, hogy tartsuk észben, a monitor másik oldalán is érző lények vannak, nem gépekkel beszélgetünk. A chatelők között gyakran akadnak olyanok, akik ezt elfelejtik, belegázolnak mások lelkébe az anonimitás adta előnyök miatt. Próbáljunk meg mindig korrektek maradni, tiszteletben tartani mások véleményét, érzéseit!

-Jegyezd meg, hogy senki sem kötelezhető arra, hogy Veled beszélgessen . Fogadd el, hogy vannak olyanok, akik nem kíváncsiak Rád, nem akarnak Veled chatelni, sose sértődj meg ezen! Ha Te nem akarsz beszélgetni a másikkal, akkor azt világosan közöld vele!
Az új chatelőknek alkalmazkodniuk kell a régiek viselkedéséhez, betartaniuk az adott szobában élő szabályokat. Ne próbáljuk meg felborítani a rendet, ne próbáljunk meg 'jófejeskedni' ismeretlenül, ezzel nagyon sok ember szórakozását ronthatjuk el!
- Ne használjunk csupa NAGYBETŰ-t, mert az olyan, mintha kiabálnánk!
-Az ADMINOK döntését senki nem kérdőjelezheti meg!
TILOS trágár szavakat használni a nap 24 órájában , nyilvános szobában,illetve vitatkozni/vitát szítani!! Emiatt szintén azonnali tiltás/némítás jár jár!Nem engedélyezett a "Floodolás" sem,mert zavarhatja a közösséget,illetve terheli a chat szerverét is!
-Ha valami személyes (főképp negatív) megbeszélnivalója akad bárkinek,azt ne a közös szobában tegye,hanem van lehetőség privát beszélgetésre is,mert minden efféle dolog,közösségrombolásnak tekinthető és azonnali bannolással/némítással jár!!
-Ha valaki belép a chatre,az azt jelenti,hogy elfogadja a szabályokat és tiszteletbe is tartja!